Створення додатків для обробки та аналізу великих обсягів даних (Big Data) в глобальних системах - Назаров, Євген Матвійович; Темніков, Геннадій Євгенович; Temnikov, Hennadii (Черкаси : ЧДТУ, 2023)
Обробка великих обсягів даних стає все важливішою завданням для багатьох організацій. Створення ефективного додатку для обробки Big Data [14] вимагає ретельного планування та врахування різних аспектів. В цій статті розглянуто ключові етапи створення додатку для обробки великих обсягів даних та основні аспекти, які потрібно враховувати.
Keywords: додатки; обробка; глобальні системи