Практичні рекомендації з використання тракторів сімейства ХТЗ-160 - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr (ТДАТУ, 2014)
В найближчому майбутньому трактори сімейства ХТЗ-160 можуть бути ефективно використані в технологіях по вирощуванню с.-г. культур із використанням постійної технологічної колії (ПТК).
Keywords: просапний трактор; гідравлічна система тракторів; ХТЗ-160; експлуатація трактора; орно-подрібнювальний агрегат; плуг; грунт; боронування