Підвищення рівня надійності сільськогосподарської техніки - Шокарев, Олександр Миколайович; Шокарев, Александр Николаевич; Shokarev, Oleksandr; Кабанов, О. І. (ТДАТУ, 2020)
Забезпечення високого технічного рівня і конкурентоздатності сільськогосподарської техніки. Одним із визначальних чинників конкурентоздатності сільськогосподарської техніки є надійність. Її значення особливо зросло з підвищенням одиничної потужності енергозасобів і їх робочих швидкостей, застосуванням широкозахватних агрегатів і комбінованих машин.
Keywords: надійність; застосування широкозахватних агре-гатів; підвищення надійності тракторів; обробка поверхонь; управління режимами роботи вузлів