Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання; Вип. 19, т. 1 - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Представлені результати досліджень вчених у галузях харчових технологій, галузевого машинобудування та прикладної механіки. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: галузеве машинобудування; харчові технології; струминно-щільовий гомогенізатор молока; виробництво пива; промислове будівництво; методи сушки плодоовочевої сировини; застосування мембранних технологій; твердопаливні котли; варіння рибного бульйону; визначення структурно-механічних властивостей; отримання молочно-білкових концентратів; плодово-ягідні коагулянтори; виробництво сиру «Голландський»; Охтирський Сиркомбінат ПП "Рось"