Екологічна освіта, виховання та пропаганда в ТДАТУ з урахуванням результатів соціологічних досліджень: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Мальований, Петро (ТДАТУ, 2021)
В ході проведеного дослідження використовувались загальнонаукові та конкретно-наукові методи досліджень, а саме: аналіз та синтез, системне узагальнення та порівняння, математичні методи, тощо. Окрім цього використовувались прийоми соціоекологічних досліджень на основі анкетного опитування.
Keywords: екологічна освіта; виховання; здобувачі; екоосвіта; ТДАТУ