Теоретичні основи маркетингу підприємств готельного бізнесу - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia; Лактіонова, Є. Є. (My University, 2021)
В умовах нестабільного ринкового середовища, конкуренція носить глобальний характер і основною метою більшості підприємств готельного бізнесу стає підвищення ефективності їх діяльності і завоювання провідних позицій на ринку. У цих умовах зростає роль використання комплексу маркетингу, спрямованого на встановлення відповідності цілей виробників готельних послуг до мінливих вимог ринку і постійне підвищення їх конкурентоспроможності.
Keywords: готельний бізнес; маркетинг послуг; готельні послуги; маркетингова діяльність