Збутова діяльність підприємств сільськогосподарського машинобудування: теорія та практика: монографія - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (Мелітополь : МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2016)
У монографії досліджуються теоретико- методологічні засади та особливості розвитку збуту продукції підприємств сільськогосподарського машинобудування України У ланці проблем, які заважають розвитку цієї галузі відмічений несталий збут, що має місце на тлі слабкої забезпеченості вітчизняних сільськогосподарських підприємств технікою для сільгоспробіт. Як показують дослідження, пояснюється ця ситуація відчутною конкуренцією закордонних виробників сільгосптехніки, недосконалою організацією збуту, слабкою маркетинговою підтримкою продукції підприємств. У роботі особлива увага приділена науково-практичним аспектам удосконалення організації збуту на основі консолідованого маркетингу. Наголошено на перспективності розробок у напрямку подальшого розвитку наукового апарату усунення проблемної ситуації, яка склалась у галузі сільськогосподарського машинобудування. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, фахівців агропромислового комплексу, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів, масового читача
Keywords: розвиток збуту продукції; сільськогосподарське машинобудування України; науковий апарат; маркетингова підтримка продукції підприємств; необхідність консолідації виробництва