Підвищення витривалості кованих сталей - Буніна, Людмила Миколаївна; Бунина, Людмила Николаевна; Bunina, Liudmyla; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla (ТДАТУ, 2013)
Наведено дослідження малоциклової витривалості кованих марганцевистих сталей. Показано, що комплексне розкислення сталі алюмінієм та фероцерієм зменшує анізотропію властивостей.
The rise of forging steels endurance
Keywords: кована сталь; неметалеві включення; малоциклова витривалість