Analysis of impact of wind turbine on electrical grid network - Lysenko, Olha; Лисенко, Ольга Валеріївна; Лысенко, Ольга Валерьевна; Nazarenko, Ihor; Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович (ТДАТУ, 2015)
TN: The analyze of the impact of wind turbine on weak electrical grid network and a number of proposal for wind turbine project development was shown. UK: Представлений аналіз впливу вітрових турбін на електричничі мережі з малою пропускною здатністю та запропоновано рекомендації щодо їх використання при розробці нових проектів. RU: Представлен анализ влияния ветровых турбин на електричничі сети с малой пропускной способностью и предложены рекомендации по их использованию при разработке новых проектов
Аналіз впливу вітрових турбін на електричну мережу
Анализ влияния ветровых турбин на электрическую сеть
Keywords: wind turbine; electrical grid; wind power penetration; weak grid conditions