Опис до патенту на корисну модель № 70696 "Пристрій захисту групи асинхронних електродвигунів від аварійних режимів роботи" - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Пристрій захисту групи асинхронних електродвигунів від аварійних режимів роботи містить мікроконтролер, канал зв'язку "прийом - передача", блок вводу даних контролю, блок цифрової індикації, блок живлення, блок аварійної звукової сигналізації, блок діагностування та захисту електродвигуна, який містить блок вимірювання та контролю фазних струмів, блок вимірювання температури статорної обмотки, блок контролю неповнофазного режиму, блок живлення, мікропроцесорний блок обробки інформації, канал зв'язку "прийом - передача", виконавчий блок, комунікаційний блок. Блок діагностування та захисту електродвигуна містить блок контролю вологості в корпусі електродвигуна
Keywords: асинхронний електродвигун; мікроконтролер; блок цифрової індикації; блок живлення; комунікаційний блок