На шляху до великого медозбору - Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia (My University, 2017)
Бджільництво, як правило, виконує два основних завдання - максимальне використання бджіл для запилення сільськогосподарських культур з метою підвищення їх врожайності та забезпечення населення безцінним продуктом харчування - медом. Інші продукти бджільництва (віск, прополіс, пилок маточне молочко і т.д.) широко використовуються в медицині, фармакології та інших галузях.
Keywords: мед; бджільництво; віск; прополіс