Обґрунтування параметрів пристрою захисту електродвигуна приводу мотоблоку - Вінцьковський, Б. В. (ТДАТУ, 2019)
Застосування пристрою у системах захисту електродвигуна дозолить значно підвищити надійність та термін роботи електрифікованого мотоблоку. При відповідних модернізаціях пристрою, його можливо застосувати для пуску та регулювання швидкості обертання двигунів постійного струму усіх схем збудження, а також для захисту двигунів постійного струму послідовного збудження при аварійному скиданні навантаження.
Keywords: електрифікований мотоблок; електродвигун; захист двигунів