Компютерне моделювання деталі «Поршень Д-112-94-1438 двигуна СМД-62» в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекту технологічної документації (17 ПМД.8999009.06.24/000000 ПЗ) - Волошин, Владислав Олегович (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: На сучасному етапі історії ми стикаємося з викликом військових дій, які призводять до руйнування важливого чинника економіки країни – промислових об'єктів та заводів. Це створює необхідність у збережені, відновленні та модернізації інфраструктури та виробництв. Відбудова зруйнованих заводів та промислових об'єктів є важливим завданням для забезпечення стійкого розвитку країни. Використання сучасних методів та інноваційних підходів може сприяти ефективному відновленню промисловості та створенню умов для процвітання суспільства. Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка технічної підготовки виробництва деталі «Поршень Д-112-94-1438 Двигуна СМД-62» приватно го підприємства «Завод Двигун» (м. Мелітополь) в системі автоматизованого проектування з розробкою комплекта технічної документації. По проханню приватного підприємства «Завод Двигун» зі згодою керівника кваліфікаційної роботи переді мною була поставлена задача модернізувати існуючий технологічний процес для поршня Д-112-94-1438 двигуна СМД-62 Д-112-94-1438 з розробкою технічної документації в системі автоматизованого проектування. Об’єктом обстеження був відділ головного конструктора та головного технолога ПП «Завод Двигун». Метою дослідження є аналіз та модернізація процесу технічної підготовки виробництва на ПП «Завод Двигун», розробка технічної документації. Створення технічного завдання на деталь поршень Д-112-94- 1438. Дослідження конструкторської документації, існуючої на підприємстві. Під час проходження нами переддипломної практики на приватному підприємстві «Завод Двигун» було проведене передпроекте обстеження та аналіз існуючої системи технологічної підготовки деталі поршень Д-112-94- 1438 двигуна СМД-62. Практичне значення має покрашення техно-економічних показниках виробництва деталі поршень Д-112-94-1438. Новизна отриманих результатів полягає в наступному: створення технологічного процесу обробки на основі системи автоматизованого проєктування. Дана кваліфікаційна робота пройшла апробацію та рекомендована до впровадження в умовах підприємства.
пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерне проектування і дизайн» зі спеціальності 131 «Прикладна механіка»
Keywords: технічне завдання; програмне забезпечення; система автоматизованого проектування; COSMOSWorks; CAD-система; управляюча програма; числове програмне керування; автоматизована система; технологічний процес; коефіцієнт запасу міцності; верстати; програмні модулі