Окремі показники продуктивності гісопу лікарського в умовах Південного Степу України - Сур, М. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Гісоп лікарський (Hyssopus officinalis) – широко відома лікарська рослина, яка має високу стійкість до спеки, посухи та бідних ґрунтів [1], добре витримує конкуренцію з природними травами [2]. Тому, виходячи з аналізу наукової літератури, передбачається, що гісоп лікарський може вирощуватись в умовах Південного Степу України. Але на сьогодні питання виживання гісопу лікарського на малогумусних ґрунтах у богарних умовах залишається нез’ясованим
Keywords: гісоп лікарський; hyssopus officinalis; лікарська рослина; вирощування гісопу лікарського; малогумусні ґрунти