Ефективність абсорбційного пристрою накопичення вологи - Нікульча, М. В.; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (ТДАТУ, 2021)
Використання абсорбційного пристрою накопичення вологи, запропонованої конструкції за рахунок встановлення вентилятора та охолоджувача-конденсатора виконаного у вигляді випарника абсорбційної холодильної машини, які розміщено в потоці повітря підвідного каналу, дозволяє забезпечити збільшення кількості сконденсованої вологи, а встановлення у відвідному каналі повітря-підігрівача виконаного у вигляді конденсатора абсорбційної холодильної машини дозволяє підвищити надійність циркуляції повітря.
Keywords: недостатнє зволоження; накопичення вологи для поливу; вологість атмосферного повітря; енергоавтономна установка конденсації вологи; абсорбційний пристрій