Підвищення надійності паливної системи сільськогосподарської техніки за рахунок удосконалення системи очищення дизельного біопального - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (НУБіП, 2021)
Метою досліджень є забезпечення надійності паливної системи дизельних двигунів, за рахунок покращення якості очищення біодизельного пального, шляхом застосування удосконаленого фільтру грубого очищення.
Keywords: сільськогосподарська техніка; дизельний двигун; фільтри грубого очищення дизельного біопального; коалесценція; фільтр тонкого очищення