Експериментальна установка для об ’ємного друку (3d) харчових продуктів - Старовойт, М. А.; Савченко, М. В. (Харків : ХДУХТ, 2019)
Технологія об’ємного друку (3D) виконується методом послідовного нанесення валками продукту з одночасним їх спіканням при управлінні процесом за допомогою комп’ютерної програми. Технологія об’ємного друку продукту впевнено завоювала місце у виробництві продуктових виробів.
Keywords: комп’ютерна програма; циліндр; сталь; поршень; кронштейн; шток