Інвестиційне забезпечення аграрного підприємництва - Довгаль, В. О. (КПУ, 2021)
Позитивні зміни в економіці України зумовлені в тому числі збільшенням обсягів виробництва і експо-рту сільськогосподарської продукції. Потенціал подальшого розвитку аграрного виробництва залежить від впровадження нової техніки, інноваційних технологій виробництва та переробки продукції, що дозволить суттєво збільшити обсяги виробництва сільськогосподарської продукції з високою доданою вартістю.
Keywords: обсяги виробництва сільськогосподарської продукції; додана вартість; інвестиційна привабливість; капітальні інвестиції; матеріальні активи; аналіз ринку сільськогосподарської техніки