Новітні технології обробки м'яса - Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira (My University, 2018)
Сучасний ринок м'ясної продукції має мету - найбільш повне кількісне та якісне задоволення потреб населення в м'ясі та м'ясних продуктах. Використання холоду під час виробництва м'яса та м'ясопродуктів є одним із найбільш ефективних методів консервування порівняно з консервуванням будь-якими іншими способами, дозволяє максимально зберегти якість, харчову й біологічну цінність продуктів протягом тривалого часу.
Keywords: заморожування м'яса; зберігання м'яса; розморожування м'яса; підморожування фаршу; обвалювання фаршу; жилування фаршу; розвиток технологій м'ясних заморожених напівфабрикатів