Аналіз сучасних тенденцій та викликів аграрної галузі Запорізької області - Палій, К. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Війна, що розгорнулася на території України, спричинила серйозне погіршення соціально-економічного стану Запорізької області, яка опинилася в епіцентрі військових дій. Руйнування інфраструктури, зниження виробничої активності, втрати людських і матеріальних ресурсів суттєво вплинули на всі сфери життя регіону. Особливо критичним є стан аграрного сектору, який традиційно відіграє ключову роль в економіці області та забезпечує значну частину продовольчої безпеки країни.
Keywords: війна; руйнування інфпаструктури; аграрна галузь; сучасні тенденції