Інвестиційна активність у Запорізькій області - Гришко, Р. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У нинішній час особливої актуальності набуває питання залучення інвестицій, так. Адже саме наявність інвестицій в цілому, їх еквівалентність потребам розвитку регіону значною мірою обумовлює соціально економічну стабільність регіону, його економічну безпеку. Інвестиційно-ресурсний потенціал Запорізького регіону багато форматний, він має дуже широко планову економіку
Keywords: інвестиції; залучення інвестицій