Автоматизване проектування твердотільної моделі - Спірінцев, Д. В.; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna; Василенко, І. В. (ТДАТУ, 2013)
UK: Розглядається перспективна задача вдосконалення технологічної підготовки виробництва для швидкої автоматизації процесу твердотільного моделювання. RU: Рассматривается перспективная задача усовершенствования технологической подготовки производства для быстрой автоматизации процесса твердотельного моделирования. EN: The task is considered a promising improvement of technological preparation for rapid automation of solid modeling.
Автоматизированное проектирование твердотельной модели
Aided design solid models
Keywords: автоматизоване проектування; технологічний процес; керуюча програма; удосконалена модель; відмінності; модернізація; спеціалізована САПР; моделювання