Застосування геометричних засобів багатовимірних просторів у дослідженнях багатопараметричних технічних систем - Волошин, В. О.; Когут, А. (ТДАТУ, 2021)
Такі геометричні засоби можуть бути використані при дослідженні широкого кола технічних систем, динаміка яких описується системами нелінійних диференціальних рівнянь.
Keywords: створення геометричних засобів; технічна система; керування технічного об’єкта; системи керування