Опис до патенту на корисну модель № 146903 " Електропривод на напівпровідникових приладах " - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha; Кузьмін, О. І. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Електропривод на напівпровідникових приладах містить електродвигун постійного струму, акумулятор, дросель, діод, переривник. В схему добавлено сердечник.
Keywords: електропривод; електродвигун постійного струму; акумулятор; дросель; діод; переривник; сердечник