Удосконалення пристрою для випічки вафельних виробів - Зімонов, І. С.; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii (ТДАТУ, 2018)
Запропонована модернізація полягає у підвищенні зручності в експлуатації і спрощення конструкції.
Keywords: випічка; кондитерська промисловість; вафельні вироби; борошняні кондитерські вироби