Інформаційні системи та технології в публічному управлінні : навчально - методичний посібник для виконання практичних робіт - Гешева, Ганна Валеріївна; Hesheva, Hanna (Запоріжжя: ТДАТУ, 2022)
Навчально-методичний посібник для виконання практичних робіт підготовлено відповідно до програми з навчальної дисципліни «Інформаційні системи та технології в публічному управлінні», яка включена у навчальні плани підготовки бакалаврів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Інформаційні системи та технології в публічному управління є дисципліною, яка формує системи знань з прикладних комп’ютерних технологій та практичних навиків роботи з прикладним програмним забезпеченням. У практикумі подано: 1) загальні питання методичного забезпечення курсу; 2) завдання та приклади виконання індивідуальних завдань; 3) керівництво з основних прийомів роботи в середовищах Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Access, BAS «Документообіг КОРП» .
Keywords: практичні навички роботи; Інформаційні системи та технології в публічному управлінні