Милозвучність української мови - Кравець, З. О. (ТДАТУ, 2019)
Милозвучність української мови - один з елементів, які вирізняють її з-поміж інших мов.
Keywords: чергування голосних; чергування приголосних; варіюванні зворотної частки; українська мова