Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали I Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
У матеріалах конференції викладені результати досліджень, які присвячені сучасному стану та перспективам розвитку електротехнічних систем: питанням загальної електротехніки, електромеханічних комплексів і систем, електротехнологій та електротехнологічних систем, електроенергетичних систем і систем електропостачання, комп’ютерно-інтегрованих технологій та технічних інформаційних систем. Видання розраховане для науковців, аспірантів, студентів, фахівців, які працюють за напрямами конференції. Матеріали видані в авторській редакції. Відповідальність за зміст наданих матеріалів, точність наведених даних та відповідність принципам академічної доброчесності несуть автори.
Keywords: моделювання електромагнітних процесів; плівкові гетероструктури; розкладання похідной функцій за полиномами; боротьба з бур’янами; розподіл струму; діагностування асинхронного двигуна; імітаційне моделювання; пристрій контролю; асинхронні електродвигуни; енергоємність технологічних процесів; керування асинхронним електродвигуном