Дистанційне навчання як невід’ємний компонент освітніх процесів в Україні - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia; Супрун, Олена Миколаївна; Супрун, Елена Николаевна; Suprun, Olena (My University, 2019)
Дистанційна освіта є сьогодні однією з найбільш затребуваних форм отримання знань та сертифікації як з галузей науки, так і з практично- орієнтованого навчання і самонавчання. Передумовами вищеназваного інтересу є на сьогоднішній день дві парадигми, що визначають рівень підготовки (а також підвищення кваліфікації) спеціаліста - дуальна освіта у закладах вищої освіти та концепція навчання протягом життя.
Keywords: дистанційна освіта; освіта; навчання