Охорона довкілля й утилізація відходів та їх вплив на вибір матеріалів для деталей машин - Крамарчук, Б. С. (ТДАТУ, 2021)
Розглянуто питання охорони довкілля та утилізації відходів при виборі матеріалів для деталей машин.
Keywords: безпека життєдіяльності; охорона довкілля; утилізація відходів; виробництво матеріалу; вторинна переробка; деталі машин