Логістика: практикум з плодоовочівництва: навч. посібник - Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana; Власюк, Ю. О.; Терновський, Володимир Олександрович; Терновский, Владимир Александрович; Ternovsky, Volodymyr (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2017)
У навчальному посінику розглянутоо сучасні методи дослідження логістичних процесів на прикладі галузі плодоовочівництва. Практичні завдання представляють підходи до управлііння матеріальними потоками з урахуванням особливостей аграрного виробництва, а також розкривають функціональні завдання логістики постачання, виробництва, зберігання, складування та транспортування. Представлений матеріал супроводжується вихідними даними та джерелами інформації, а також наведенням тестів, які необхідні для контролю якості знань. Посібник містить приклади інтерактивних методів навчання (опрацювання практичних кейс стаді та методика використання бізнес гри).
Keywords: логістика; плодоовочівництво; логістичні системи; логістика постачання