Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способом - Томілко, Ю. С. (My University, 2020)
Важлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів.
Keywords: кисломолочні продукти; термостатний спосіб; резервуарний спосіб; сировина; молоко; резервуари; суміш