"За" і "проти" становлення ринку земель сільскогосподарського призначення в Україні - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr (ТДАТУ, 2011)
UA: У статті досліджено правові аспекти формування ринку земель сільськогосподарського призначення, узагальнено позитивні та негативні наслідки збереження і відміни мораторію на продаж земель цієї категорії. Визначено основні складові становлення цівілізованого ринку землі в сільському господарстві України. EN: In the article investigated lawful aspects of the formation of themarket for the earth of agricultural destination, are generalized the positive and negative consequences of retention and cancellation of moratorium to sale of the earth of this category. Fundamental component the earth in the agriculture of the Ukraine of the making of civilized Rink are determined.
Keywords: ринок земель; земельні відносини; мораторій; земельне законодавство; оцінка землі; продаж земель; the market for the earth of agricultural destination; land relations; the land law; the estimation of the earth