Мелітопольська черешня - Толстолик, Людмила Николаевна; Толстолік, Людмила Миколаївна; Tolstolik, Liudmyla (My University, 2019)
Сучасні українські сорти черешні — це перше й друге покоління від стародавніх західноєвропейських сортів. І це не дивно, адже для створення сорту черешні за сприятливих умов потрібно 40-50 років.
Keywords: Дрогана жовта; Наполеон біла; Валерій Чкалов; Кримська чорна; Рожева кавказька; черешня; Мелітопольська черешня