Інноваційні технології профорієнтаційної роботи для здобувачів освіти технічних спеціальностей - Журавель, Дмитро Павлович; Бондар, Андрій Миколайович; Zhuravel, Dmytro; Bondar, Andrii (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Стаття присвячена дослідженню проблем профорієнтаційної роботи серед учнів, які планують вступати до Закладу вищої освіти (ЗВО) для здобуття технічних спеціальностей. Розглянуті заходи для інтегрування нових форм та методів роботи з використанням електронних технологій у цій діяльності. Наведені рекомендації з підвищення якості освідчення майбутніх абітурієнтів під час етапу обирання майбутньої спеціальності. EN: The article is devoted to the study of the problems of career guidance among students who plan to enter higher education institutions with a technical direction. Considered measures to integrate new forms and methods of work using electronic technologies in this activity. Recommendations for improving the quality of certification of future applicants during the stage of choosing a future specialty are given.
Innovative technologies of professional orientation work for students of education of technical specialties
Журавель Д. П., Бондар А. М. Інноваційні технології профорієнтаційної роботи для здобувачів освіти технічних спеціальностей. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2023. Вип. 26. С. 74-79.
Keywords: інноваційні технології; профорієнтаційна робота; професійне самовизначення; вибір професії; технічні спеціальності; innovative technologies; professional orientation; professional self-determination; choice of profession; technologies of professional orientation