Використання безпілотників для моніторингу та фотофіксації земельних угідь в сільському господарстві - Латоша, В. (ТДАТУ, 2021)
Використання дронів в землеробстві і в цілому в сільському господарстві - один з найбільш перспективних напрямків застосування сучасних агротехнологій. Безпілотні літальні апарати (далі БЛА) можуть бути ефективно використані для планування і контролю етапів сільськогосподарського виробництва, а також для хімічної обробки посівів та інших рослин.
Keywords: дрони; хімічна обробка посівів; пестициди; гербециди; картографічна основа; візуальний аналіз