Зовнішні джерела фінансової санації підприємства - Жадан, В. С. (ТДАТУ, 2018)
Головною метою фінансової санації підприємства є мобілізація фінансових ресурсів для відновлення платоспроможності та ліквідності а також формування фінансового капіталу для проведення санаційних заходів виробничо-технічного характеру
Keywords: банкрутство; санація; фінансування санаційних заходів; кошти; платоспроможність