Посилення ролі і значимості маркетингу на машинобудівному підприємстві - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2011)
UK: Спираючись на досвід запровадженні маркетингу на вітчизняних підприємствах, визначені існуючі недоліки у його організації, вказано на істотне значення реалізації усього комплексу функцій маркетингу на діючому підприємстві, обгрунтовано доцільність та ефективність застосування маркетингових прийомів на підприємствах машинобудування України. RU: Опираясь на опыт внедрения маркетинга на отечественных предприятиях, определены существующие недостатки в его организации, указано на существенное значение реализации всего комплекса функций маркетинга на действующем предприятии. Обоснована целесообразность и эффективность применения маркетинговых приемов на предприятиях машиностроения Украины. EN: Leaning against experience of introduction of marketing at the domestic enterprises, existing lacks of its organization are defined, is specified in essential value of realization of all complex of functions of marketing at the operating enterprise, the expediency and efficiency of application of marketing receptions at the enterprises of mechanical engineering of Ukraine Is proved.
Keywords: аналіз; маркетинг; ефективність; фактор; анализ; эффективность; the analysis; marketing; efficiency; the factor