Застосування LoRaWAN технології для боротьби з незаконними вирубками лісосмуг - Накалюжний, Д. А.; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (ТДАТУ, 2020)
Запропонований спосіб акустичного моніторингу у зв’язку з економічною технологією LoRaWAN дозволить оперативно вирішувати проблему з незаконною виробкою лісосмуг і оперативним затриманням порушників.
Keywords: радіочастотний модуль LoRaWAN; схема пристрою акустичного моніторингу; незаконна вирубка лісоугідь; візуальний контроль; відеоконтроль