Інноваційні підходи до менеджменту центру психосоціальної підтримки у громаді - Захарчук, Р.; Хорватова, О. О.; Скуловець, О. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Сарненська об’єднана територіальна громада розташована у Рівненській області та характеризується високим навантаженням на соціальні та медичні послуги через демографічні зміни, відтік молоді та прибуття внутрішньо переміщених осіб у зв’язку з воєнними діями. У таких умовах постає потреба у створенні ефективної системи психосоціальної підтримки, здатної забезпечити комплексний супровід ветеранів, членів їхніх сімей та уразливих верств населення, соціальну інтеграцію та адаптацію.
Keywords: психосоціальна підтримка; психологічна робота