Факультет інженерії і комп'ютерних технологій - Стрюкова, А. (My University, 2011)
Факультет створено у вересні 2007 р. на базі факультету «Переробка І зберігання продукції сільського господарства», який було засновано в серпні 2003 р. Очолює його д.т.н., проф. В. М. Малкіна.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ