Зростання орендної плати за землю - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (My University, 2007)
UK: В статті аналізується динаміка орендної плати за землю. Розкри-то вплив економічної ефективності виробничої діяльності на орендну плату. З метою вдосконалення договірних взаємовідносин між орендарем і орендодавцем запропоновано визначати реальну орендну плату та її індекс, а також показники навантаження орендної плати. EN: In article is analyzed dynamics of a rent for the land. Influence of economic efficiency on a rent is opened. With the purpose of perfection of contractual relations between the tenant and the proprietor it is offered to determine a real rent and its index, and also parameters of difficulty of a rent.
Keywords: орендна плата за землю; ринок землі; сільськогосподарські угіддя