Екологія грунтів Запорізького краю - Ковальова, Юлія; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2019)
UK : В роботі проведено дослідження стану ґрунтів на різних відстанях від джерела забруднення шляхом визначення стану ґрунтових водоростей. EN : In this work, the soil condition was studied at different distances from the source of contamination by determining the state of soil algae.
Keywords: екологічна система; ґрунт; дослідження; забруднення; стійкість; індикатор; водорості; зразки; ecological system; soil; research; pollution; stability; indicator; algae; specimens