Розвиток віртуального туризму як відповідь на глобальні виклики - Попкова, Ксенія; Тебенко, Віта Миколаївна; Tebenko, Vita (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Сучасний світовий туризм переживає трансформацію під впливом глобальних викликів, серед яких пандемія COVID19, воєнні конфлікти, обмеження на міжнародні подорожі, а також екологічні ризики. У цьому контексті зростає потреба у нових, безпечних, екологічних та доступних форматах подорожей. Одним з таких напрямів є розвиток віртуального туризму – інноваційного сегмента, що стрімко розвивається на стику цифрових технологій, культури та туризму.
Keywords: сучасний світовий туризм; віртуальний туризм; 3D-тури