Analysis of the possibility of a complete global transition to learning foreign languages online in the near future - Zaar, Elliot (ТДАТУ, 2021)
Через спалах COVID-19 люди всього світу були змушені перейти на здобування освіти дистанційно. У період глобальних соціальних криз та конфронтацій, медіаграмотність виявилася надзвичайно важливим фактором для нормального перебігу соціальних подій. У цій статті розглядається можливість повного глобального переходу на дистанційне навчання у сфері вивчення іноземних мов.
Keywords: дистанційне навчання; освіта в умовах пандемії; вивчення іноземних мов