Інструментарій дисципліни «Маркетинг та логістика» у фаховій підготовці здобувачів ОПП «Агроінженерія» - Шокарев, Олександр Миколайович; Кукіна, Наталя Володимирівна; Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Shokarev, Oleksandr; Kukina, Natalia; Kolokolchikova, Iryna (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Зазначено можливості гарантів та робочих груп освітньо-професійних програм у формуванні освітніх компонентів та засвоєнні програмних результатів навчання. Обґрунтовано необхідність наявності економічних дисциплін в блоці професійної підготовки. Визначено ефективні інструменти засвоєння теоретичних та практичних навичок за освітньою компонентою «Маркетинг та логістика». EN: The capabilities of the guarantor and the working group of educational and professional programs in the formation of educational components and assimilation of program learning outcomes are indicated. The need to have economic disciplines in the professional training block is substantiated. Effective tools for learning theoretical and practical skills for the educational component «Marketing and Logistics» have been determined.
Toolkit of the «Marketing and Logistics» discipline in the professional training of applicants of the «Agro engineering» EPP
Keywords: агроінженерія; гарант; освітні компоненти; маркетинг; логістика; програмні результати навчання; agricultural engineering; guarantor; educational components; marketing; logistics; program learning outcomes