Формування компетентності дослідження резильєнтності соціально-економічних систем у підготовці фахівців з економіки, торгівлі та туризму - Болтянська, Лариса Олексіївна; Почерніна, Наталя Вікторівна; Boltyanska, Larysa; Pochernina, Natalia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: Розкривається значимість здатності до аналізу резильєнтоності соціально-економічних систем у здобувачів вищої освіти за спеціальностями С.1 Економіка, D7 Торгівля, J3 Туризм та рекреація. /// EN: The significance of the ability of higher education students in the specialties C.1 Economics, D7 Trade, J3 Tourism and Recreation to analyze the resilience of socio-economic systems is revealed.
Formation of competence in researching the resilience of socio-economic systems in the training of specialists in economics, trade and tourism
Keywords: резильєнтність системи; компетентність; економіка; торгівля; туризм; system resilience; competence; economy; trade; tourism