Екстракт вівса посівного як модулятор жирнокислотного складу тканин гусей в умовах фізіологічної напруги - Афанас’єва, К. В.; Петренко, Т. В.; Попова, А. Ю.; Марченко, С. С.; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Згодовування природних антиоксидантних домішок свійським тваринам має цілий ряд переваг перед традиційними синтетичними вітамінами антиоксидантної групи [1, 2]. Раніше доведено суттєвий позитивний вплив вівса посівного при застосуванні його в годівлі тварин. Завдяки унікальному складу він суттєво підвищує їх адаптивний статус, що в кінцевому рахунку позначається підвищенням якісних показників продукції
Keywords: екстракт вівса посівного; модулятов; склад тканин гусей; фізіологічна напруга; Avéna satíva; годівля тварин вівсом посівним; вирощування гусей