Управління фінансовою санацією підприємства - Ліпіна, Р. Є. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Внаслідок епідеміологічної ситуації в світі та невизначеності ринкового середовища, питання щодо запровадження заходів, які допоможуть попередити банкрутство та фінансову кризу, досить актуальні. Нестабільний стан економіки України впродовж останніх років дуже негативно позначається на роботі підприємств, тому існує стійка тенденція до збільшення кількості збанкрутілих підприємств. Сформована ситуація вимагає досліджень, щодо дієвого механізму, який допоможе підприємствам-боржникам зберегти робочі місця, виробничий потенціал та економіку країни. Санація підприємств є важливим інструментом регулювання структурних змін та має великий економічний потенціал.
Keywords: фінансова санація; підприємство; економіка України