Обґрунтування режимів роботи штангових оприскувачів в умовах Північно-Рогачинського міжрайонного управління водного господарства м. Дніпрорудне Василівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Король, Максим Вікторович (ТДАТУ, 2021)
Аналізуючи техніко-економічні показники, можна зробити наступні висновки: використання нової технології у якої використовується обприскування з урахуванням умов роботи дає змогу отримати прибавку врожайності до 5 % за рахунок якісного проведення обприскування при незмінних основних техніко-економічних показниках.
Keywords: рослинництво; захист рослин; обприскувачі; ефективне використання пестицидів; агротехнічний метод; біологічний метод; фізичний метод; хімічний метод; обробка насіння